агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Защитник на Милан благодари на Интер

Централният защитник на Милан Симон Кяер благодари на Интер на всички останали, които изразиха подкрепата си към него след тежката му контузия, която го извади извън игра до края на сезона. Датският национал също така подчерта, че сега поне има възможност да работи върху неща, за които досега е нямал време.

„Чувствам се добре. За съжаление, получих сериозна контузия. Тя изисква време и търпение. Не публикувам често в социалните мрежи, като се концентрирам върху живота ми с моето семейство. Сега обаче имам възможността да благодаря на всички за техните съобщения. Целта ми в момента е да работя усърдно и да се завърна. Всичко може да се случи във футбола. През 2021-а стана злополуката с приятеля ми Кристиан Ериксен на Евро 2020 и получих първата си сериозна травма в моята кариера, но също така за първи път бях номиниран за „Златната топка“”, заяви Кяер.

“Сега поне имам възможност да размишлявам и да работя върху различни части от моето тяло. Нещо, което не можех да направя досега. Разбира се, че не съм искал тази контузия, но тя се случи и сега имам възможността да работя върху редица неща. Получих доста съобщения от хора, които не познавам. Това е повод за голяма гордост. Например посланието на Интер показа, че дори и да сме съперници, преди всичко ние сме хора. Благодаря им, но те знаят, че щом се завърна, няма да им отстъпвам дори и след този жест“, добави още той.

Източник:

Вижте още:  България загуби от Сърбия, но запази шансове за спечелване на Балканиадата

Leave a Reply

Your email address will not be published.