агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

За първи път! Соломон и Гергана Паси, Гала и Стефан, Мими и Развигор Попов участват заедно в нов музикален хит! (Ето кои други двойки се включиха)

Какво може да събере заедно политиците Соломон и Гергана Паси с водещата Гала и половинката и Стефан в комбина с дует „Ритон“? Бърз отговор: Любовта. И… Люси Иларионов!

 

Режисьорът и неговата половинка Ани Хоанг събраха популярни родни светски двойки в първия си общ дует – “Обичам те, завинаги”.

 

Новото парче ще излезе преди Коледа – на 23 декември, и се очаква да бъде тотален хит не само заради дебюта им като дуетна двойка, но и заради участието на едни от най-разпознаваемите светски партньори.

 

Сред 14-те двойки, които ще видим в клипа, са Мими и Развигор Попов, дует „Ритон“, Румина и Дарко Тасевски, Гала и Стефан, Илиана Раева и Наско Сираков, Павел Николов и Кристина Нгуен и други популярни личности.

 

„За първи път чувам толкова позитивна любовна песен, която не те натъжава, а напротив – заливат те радостни чувства, кара да се засмееш“, казва Илиана Раева след участието си в проекта на Люси Иларионов и Ани Хоанг.

 

Любопитна подробности е, че макар изпълнителката и режисьорът да са заедно от 11 години, досега те не са дръзвали да създадат общ проект. Идеята за парчето идва още преди пандемията, като в него Люси и Ани Хоанг разказват за своята любов – истинска и неподправена.

Източник:

Вижте още:  Васко Жабата се срамува от хита си