агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Зингаревич с интересно решение – Ботев отива с два отбора в Дубай

Ботев Пловдив ще бъде на лагера в Дубай през следващия месец с две групи от футболисти. Решението е на оперативното ръководство на клуба и лично на собственика Антон Зингаревич.

seo-blog7

Едната група е ясна – професионалният отбор на канарчетата с треньор Азрудин Валентич. Другият отбор ще бъде сборна формация на трите клуба, които са под контрола на руския бизнесмен. В този отбор ще бъдат събрани момчета от втория отбор и академията на Ботев, таланти от ганайския Чита и руската академия Виста.

Идеята е треньорите и ръководството да огледат най-добрите си бъдещи звезди, за да преценят кои от тях са най-близо до професионалния футбол. Този отбор също ще има своите контролни срещи по време на лагера в Дубай, за които се търсят съперници.

Ботев Пловдив заминава на 9 януари в Дубай. В продължение на две седмици “канарчетата” ще се готвят в Обединените арабски емирства. За момента са ясни две много престижни контроли – на 15 януари с полския гранд Легия Варшава, а втората е на 22-и януари с руския шампион Зенит Санкт Петербург.

Източник:

Вижте още:  Гризман донесе измъчена победа на Атлетико Мадрид над Билбао