агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Милионер, последовател на Буда е новият министър на транспорта (Снимка на младата му половинка)

Министърът на транспорта Николай Събев, прочул се като дарител на партията на Кирил Петков и Асен Василев, се нарежда сред топ милионерите у нас, писа Ретро. 

61-годишният предприемач е собственик на най-голямата фирма за куриерски услуги в България Еконт, а натрупаното му състояние е баснословно. Разполага с много имоти, но най-впечатляващ е палата в Созопол. Имотът разполага с живописна веранда, а вътре е обзаведен по последен писък на модата с дизайнерски мебели, вижда се от снимките, които по-младата партньорка на Събев  – Донка, споделя в социалните мрежи.

Тя е негова спътница не само в живота, но и в бизнеса. Всеки свободен миг двама са край морето – независимо от сезона. Справка показва, че на адреса, на който се намира внушителната къща е регистрирана една от компаниите на Събев. Въпреки че е обиколил света, любимото му място остава Созопол.

Хобитата му са повече от разнообразни – пътуване, кросови мотори, бойни изкуства, фитнес,  са само част от тях, но безспорно най-ексцентрично е увлечението му по будизма. Събев признава, че медитира редовно и източните практики са му помогнали да постигне успехи в бизнеса и в личен план.

Източник:

Вижте още:  Мария Бакалова чукна годинка в Холивуд

Leave a Reply

Your email address will not be published.