агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Председателят на Лекарския съюз: Зеленият сертификат не се прилага както трябва

Зеленият сертификат всъщност не се прилага в пълнотата му. Това заяви председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Иван Маджаров. Отделно са и фалшивите зелени сертификати.

seo-blog7

Дори в големите търговски центрове само поглеждат сертификата, а не го проверяват с четец за QR кода, категоричен беше той. А отделен въпрос, според впечатления на Actualno.com, е къде изобщо се иска сертификат вече, след като трябва да се иска.

Във връзка с увеличаващия се брой запитвания на български граждани, на които предстои пътуване до България за коледните и новогодишните…

Ако за някой лекар се докаже, че е участвал в схема за фалшиви зелени сертификати, няма да практикува повече като лекар в България, заяви той.

Да не мислим, че проблемът на обществото ни е да оползотворим 42 000 ваксини за деца срещу коронавирус. Смятам, че тези дози са в България за желаещите да ваксинират децата си, каза д-р Маджаров пред bTV.

Според д-р Маджаров няма за какво да се притесняваме по отношение на детските ваксини.

гръцки преводач Добрич

Позитивна кампания за ваксинация срещу коронавирус, на езика на всеки гражданин да бъде обяснено защо трябва да се ваксинира. Така д-р Маджаров обясни какво е разбирането на новото управление за ваксинацията срещу коронавирус изобщо, не само за деца.

Министерството на образованието е първото ще въведе “зелен сертификат” за всички свои служители от 24 януари 2022 г. Това предвижда зап…

Председателят на БЛС посочи, че имало определени групи в българското общество, които не са били „докоснати” от посланията да се ваксинираме. Но той не можа да ги посочи – имало известна яснота, само че се идентифицирали.

Вижте още:  Интелектуалните упражнения ефективни за забавянето на Алцхаймер

Източник