агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Поликомп започва дистрибуция на OnePlus смартфони

Брандът OnePlus бързо бе припознат от младите, динамични потребители
(снимка: OnePlus)

ИТ дистрибуторът Поликомп подписа договор за ексклузивна дистрибуция за България с реномирания производител на смарфони OnePlus, съобщиха от компанията в навечерието на Коледа.

С появата си преди години OnePlus даде заявка за компания-бунтар, която предлага флагмански модели на атрактивни цени. Брандът бързо бе припознат от младите, динамични потребители, които следват технологичните трендове, като в същото време търсят добрата цена.

Смартфоните на OnePlus предлагат усещане за лукс, сигурност и комфорт на потребителя, като брандът постига това в партньорство с различни технологични компании.

Така например, камерата в моделите OnePlus 9 и 9 Pro e разработена в сътрудничество с Hasselblad, за да предложи най-доброто изживяване за любителите на мобилната фотография. Камерата се отличава с калибриране на естествените цветове, а ултраширокият сензор има уникален обектив, който премахва почти изцяло изкривяването по краищата (от 10-20% на безпрецедентната стойност от 1%).

Дисплеите са AMOLED с честота на опресняване на 90Hz и 120Hz. Серията 9 Pro е с авангарден LTPO 120Hz дисплей, като честотата се адаптира в зависимост от приложенията за понижаване на консумацията на енергия.

гръцки преводач Добрич

Смартфоните OnePlus създават усещане за лукс, скорост и комфорт
(снимка: OnePlus)

Устройствата впечатляват с премиум външен вид: предната и задната част на гърба и екрана са покрити от Gorilla Glass, а рамката е алуминиева. Същевременно OnePlus устройствата имат среден размер, те са компактни и леки.

Софтуерът на OnePlus разполага с най-новите функции. Смартфоните идват с операционна система Oxygen OS, базирана на Android с всички функции и приложения на Google. Високата скорост на работа на устройствата е гарантирана от последно поколение осемядрени процесори на Qualcomm и MediaTek, допълнени от 12GB RAM и 256GB постоянна памет.

Вижте още:  Гърция взе облака на Google, ние се занимаваме с Nexo и Ружа

Флагманските смартфони на OnePlus вече са налични на склад в Поликомп и достъпни за българските потребители чрез партньорската мрежа на дистрибутора.

Източник: