агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

1500 – 2000€ е кв.м на жилищата около “Красно село”

Откритата метростанция в „Красно село“ е фактор, който съдейства за повишаването на цените в района, коментира брокерът на недвижими имоти Ивайло Стоименов. Цените на квадратен метър в район „Красно село“ започват от около 1500 евро и стигат до над 2000 евро на кв.м“, добави той.

seo-blog7

Брокерът посочи, че средата за живот в посока кв. „Борово“ е проектирана адекватно и това е много приятно място, както за живеене, така и за инвестиция.

„Има достатъчно зелени площи, пространство между блоковете. В този район квартали като „Лагера“, „Хиподрума“, „Борово“ са доста приятни, защото няма голямо насищане на ново строителство“, обясни брокерът пред БНР.

Той добави, че жилищата около болниците в кв. „Крива река“, където се намира Медицинска академия, са идеални за инвестиция, тъй като търсенето на имоти под наем в района, основно от чуждестранни студенти, е голямо.

Тук е и малкият квартал „Славия“, който в момента буди интерес, заради новото метро в „Красно село“, каза Стоименов.

„Красно село“ и „Белите брези“ могат да се разглеждат като част от т.нар. южни квартали, които в момента са най-търсени в София. Ако ги сравним с „Лозенец“, „Изток“, хубавия център, те са на по-ниска цена“, каза брокерът.
 

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Доц. Киселова: Списък ще бъде повод за проверка от Прокуратурата