агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

53-годишната Соня Васи изяде тортата на Том Круз (Снимки)

Първата Мис България 1989 и единствена българка, снимала се за американския “Плейбой”, Соня Васи, отпразнува своя 53-ти рожден ден в топформа и… торта от Том Круз.

seo-blog7

“По принцип от години не празнувам рожден ден, но сега си поръчах тортата на Том Круз, тя е легендарна, много популярна тук в Щатите. Той я праща на всичките си приятели. Бяхме на една среща с приятели и така научих за нея. Дойде с доставка и много ме зарадва.” Това сподели една от най-успешните българки в Щатите – моделката и певица Соня Васи.

 

Тя струва 109 долара

Тя струва 109 долара

 

Красавицата, която изглежда умопомрачително за своите години, от доста време живее на съпружески начала с тенис треньора на дъщеря си Тодор Бандев. Двамата скрепиха любовта си с пръстен, но без бяла рокля, малко преди пандемията, а “България Днес” първи писа за това.

“Две години не съм излизала от къщи заради пандемията. Но не ми се отрази зле този рестарт. Започнах отново да плета, правя бизнес с дрехи по нета. Дъщеря ми Бриана влезе в колеж и завърши вече първата си година там. Тя живее самостоятелно и в момента сме двамата със съпруга ми и имам много време за себе си”, смее се Васи.

гръцки преводач Добрич

Дъщерята на моделката вече не е тенисистка, тъй като претърпяла две много тежки операции. “Откриха й тумор в гръбначния стълб. Голям борец е момичето ми. След него се наложи втора операция, която вече е зад гърба ни. Това беше преди години, слава на Бога, вече е добре” коментира моделката.

 


Дъщерята Бриана вече учи в колеж

 Дъщерята Бриана вече учи в колеж

Вижте още:  След Флорида, Мистър България вдигна сватба и в Балчик (Снимки)

 

Бриана е идвала само два пъти в България, но знае перфектно езика, както и руски. В момента девойката очаква разрешение да получи българския си паспорт и тогава двете с майка й отново ще дойдат у нас. “Нищо не ме задържа в страната. Във Варна разпродадохме всичко, когато родителите ми починаха. Това се случи първо с майка ми, а после и с баща ми на една и съща дата през година. Тогава си дойдох да видя сестра ми. Но моето е Щатите”, казва Соня.

“Живяла съм в Америка повече, отколкото в България. Тук съм вече от 32 г. и даже смятам, че постигнах американската мечта. САЩ ми даде възможността да съм свободна. Раснах по комунистическо време и още с братя Аргирови на мен не ми даваха по телевизията да бъда себе си. Спомням си как бях направила едно видео. Излизах от басейн, бях с бански, който прозираше. Извикаха ме в телевизията и Хачо Бояджиев ми каза: “Ако още веднъж се появиш по този начин, никога повече няма да те даваме по телевизията!”, споделя моделката.

С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той, без нищо да каже, я хваща за ръката. Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добра работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка. “Просто в един момент разбираш, че това е любовта. Може много пъти да съм се питала дали това е човекът за мен. Но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и знаех, че това е моят мъж”, изповядва Васи. Тя не крие, че няма разлика в любовта, когато си на 22 години и на 50 години. “Може би сега е по-зряла. Не крия, че в живота си съм правила много щури неща. Сега е различно. Срещнах Тодор, когато бях спряла да търся любовта. И тогава се появи той, за да ми докаже, че за чувствата няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, но и това не е пречка за отношенията ни”, категорична е красавицата.

Вижте още:  Новият на Елен Колева – странна птица като нея, нарича я „сладка идиотка“

Красавицата със съпруга си Тодор

Красавицата със съпруга си Тодор

Източник: