агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Amusnet Interactive е новото име на EGT Interactive

Един от водещите доставчици на гейминг софтуер, IT компанията, позната на широката аудитория като EGT Interactive, променя името и визуалната си идентичност като част от плановете си за дългосрочно бизнес развитие.

seo-blog7

Тази година компанията навърши шест години от основаването си, като екипът ѝ има над десетгодишен опит в създаването на гейминг софтуер. През 2020 г. Amusnet Interactive оглави класацията на 50-те най-рентабилни компании в България, част от специалното издание  „К100“ на „Капитал“, и вече няколко поредни години бележи ръст, в пъти по-голям от средния за гейминг индустрията в страната.

Заедно с промяната на визуалната идентичност и името, компанията сменя и локацията на офиса си в София с амбицията да предостави още по-вдъхновяваща работна среда за своите близо 400 служители. Amusnet Interactive разшири значително продуктовото си портфолио с разнообразни слот игри, лайв казино, кено, лото и други вертикали, набиращи популярност. Компанията предлага над 200 игри, които са налични в платформите на над 750 оператори в 20+ различни юрисдикции.

„Успехите ни се дължат на оптималната комбинация от интуитивен интерфейс, бърз софтуер и алгоритми, осигуряващи добра възвръщаемост на играчите. Продължаваме да инвестираме в подобряване на съществуващите продукти и разработваме нови. Вярваме, че наличието на софтуер с висока производителност при голямо натоварване ни прави предпочитан партньор, който гарантира сигурност на данните за игровите трансакции и възможност за детайлен анализ на поведението на всяка игра“, коментира Иво Георгиев, управител на Amusnet Interactive.

Amusnet Interactive е водещ доставчик на гейминг софтуер за казина на пазарите в Европа и Латинска Америка, като последната юрисдикция, станала част от портфолиото на компанията, е Нидерландия. Бизнес фокусът тази година е върху Латинска Америка, където компанията вече има редица партньорства с водещи оператори. Впечатляващото позициониране на компанията на международните пазари е резултат от адаптивността към потребностите на клиента и безупречната поддръжка на продуктите.

Вижте още:  НАП започва масови проверки за плащане на ДДС при внос

„Благодарение на високата ангажираност, отдаденост и добрата организация на екипите, успяхме безпроблемно да преминем към новото име и идентичност. Информационният поток към цялата бизнес аудитория беше адекватно разпределен във времето, което даде възможност за плавно адаптиране към промяната”, споделя Иво Георгиев. „Новият бранд е значителна стъпка за нас като организация, която отразява успехите ни и стремежът за развитие. Радваме се, че всички наши партньори ни подкрепиха в това начинание и споделят вълнението ни.”

Компанията запазва слоганът „We Make People Play”, определяйки го като същността на бизнеса си.

Amusnet Interactive ще продължи да разраства присъствието си, като направи игрите си достъпни във всички модерни и традиционни гейминг канали.

гръцки преводач Добрич

Източник: