агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ани Хоанг и младият й колега Теодор се укриват в бомбоубежище (ВИДЕО)

Фолк звездата Ани Хоанг и младият й колега Теодор се укриват в бомбоубежище в Перник. За радост, в България все още не сме застрашени от военни действия, каквито наблюдаваме в Украйна. А младите изпълнители се намират в подземието за снимки на дуета си.

seo-blog7

 

Виетнамското чудо Ани Хоанг подава ръка на младия си колега Теодор, който зад гърба си има няколко записани песни. Съюзяват се за общия им проект “Вселена”, а първите реакции на хората ясно показват, че са нацелили хит.

 

Ефектното видео е дело на половинката на Ани – режисьорът Люси Иларионов, а за терен екипът е използвал “Подземния минен музей”, който в миналото се е ползвал като бомбоубежище. Преди Втората Световна война е било мина, но след това става бомбоубежище, като вътре е било изградено дори родилно отделение.

 

“Още миналото лято сме замислили идея за дует. Прослушахме няколко демо варианти, но щом чухме “Вселена”, и двамата бяхме убедени, че това е песента. Постарахме се изключително много и се надявам да зарадваме хората”, коментира новият попфолк дует.

 

гръцки преводач Добрич

“Знам колко е важно за един млад изпълнител да получи подкрепа и Теодор я намира в мое лице. Харизматичен е и се радвам, че направихме “Вселена” заедно”, издава Ани.

Източник:

Вижте още:  Венцислава Тафкова се поболя от анорексия