агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Атанасова скочи на Лена Бориславова: Да не изземва различни функции

Атанасова скочи на Лена Бориславова: Да не изземва различни функции

seo-blog7

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прекратете това заседание и го насрочете съгласно правилника. Това призова председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на извънредното заседание на Комисията по енергетика в паралента, свикано днес, предаде БГНЕС.

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС критикува остро изявлението на началника на кабинета на премиера Петков – Лена Бориславова, която оповести резултатите от днешното заседание в Министерски съвет.

Още по темата

15 дек 2021 14:09

232

гръцки преводач Добрич

“Не съм съгласна за пореден път НС да изпълнява, при взето вече решение, волята на говорител или началник на кабинет. Не знам в какво качество Бориславова коментира решение на парламент”, каза Атанасова и добави: “Това дали решенията са правилни, емоционални – е друг въпрос. Но не мисля, че някога е съществувала практика, друг освен министър-председател или министър да коментира взетите от НС решения.

Нека официално колегите направят едно предупреждение към екипа на министър-председателят и конкретно към Лена Бориславова да не изземва различни по вид функции по отношение на законодателния орган на РБ, каза Атанасова.

“Аз и колегите ми не сме членове на тази комисия, която беше сформирана преди по-малко от 2 часа и затова сме много изненадани, че тя провежда първото си заседание без да е спазен правилникът”, каза още Атанасова.

Тя се обърна към председателя на комисията, че ГЕРБ са били уведомени за заседанието на енергийната комисия 20 минути преди нейното начало.

Източник:

Вижте още:  Един пълнител е изпразнен срещу българския клуб в Охрид