агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо

Атанасова: Възприемането на държавата като опитно зайче ни струва много скъпо

seo-blog7

Снимка: БГНЕС

“Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа”, това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

“Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит”, каза още тя пред БНТ.

“ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме”, коментира Атанасова.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Ето как могат да гласуват контактните и болните от COVID-19