агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Българското участие на Световното по LOL приключи

С три поредни загуби днес и общо 4 последователни Здравец “Hylissang” Гълъбов и отборът на Fnatic отпаднаха от Световното по League of Legends. Българинът и съотборниците му загубиха и последната си среща в Медисън Скуеър Гардън от група А, отстъпвайки за втори път пред настоящия шампион на планетата EDG от Китай.

seo-blog7

Още от самото начало на двубоя нещата за родния съпорт тръгнаха лошо, а в изключително ефективна игра EDward Gaming довърши „оранжевите“ без да им дава какъвто и да било шанс за оцеляване.

С това за съжаление българското участие на Световното първенство по LOL приключи. Що се отнася до китайския тим, той вече е с 4 победи и само 1 загуба, така че сега ще следи с интерес предстоящия мач между Т1 и Cloud9. Ако американците постигнат изненадващ успех, това ще гарантира първото място на EDG в групата. В противен случай последният мач от програмата на деня между китайците и T1 ще се превърне в директна битка между Южна Корея и Китай за първото място в групата.

снимка: gettyimages

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Изключителни победи на Арсенал, Астън Вила и Нюкасъл Юнайтед