агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Благой Георгиев взима децата в Бали! Джизъса едва склонил Златка да пусне малкия Благо

Легендарният плейбой и бивш футболист Благой Георгиев-Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където понастоящем живее, споделиха негови близки ексклузивно пред „Галерия“. Той много иска да ги запознае с новото си гадже, което е дъщеря на хотелиер от Велинград. Двамата се запознали във фитнеса и любовта им веднага пламнала.

 

Преди Великденските празници Благо провел сериозен разговор със Златка, с която се раздели съвсем наскоро, а тя също има нов мъж в живота си – млад и богат арменец. За разлика от първата му съпруга, Райкова е била против пътешествието и по-скоро идеята, че спортистът ще срещне сина им Благой-младши с новата си приятелка. След усилени преговори, ритнитопковецът я убедил, че за благото на сина им Благой-джуниър е най-добре да се помирят, оставяйки на заден план лъжите и изневерите, заради които връзката им претърпя абсолютен крах.

 

Големите деца на Благой, плод от любовта му с Христина – Йоана и Давид, били развълнувани от идеята за дълъг път. Звездният татко побързал да им покаже снимки от луксозната къща, в която живее, с частен басейн и кът за развлечение. Това се е случило на последната им среща в София по време на Великденските празници, кадри от които се появиха в социалните мрежи.

 

Ритнитопковецът и новата му любима броят по 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукса край брега на океана. Интерес от страна на малчуганите провокирал, съобщавайки им, че всеки от тях ще разполага със собствена детска стая. Заради Благой, който е на 2 годинки и половина и има нужда от майка си, учениците ще останат за по-кратко. Това обаче ще се промени на лято, когато децата отново ще отлетя на дълга ваканция при баща си в Бали.

Вижте още:  Дреме й: Бившият на Джулиана Гани отнема детето й!

Източник: