агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Бони спести 1 милион лева от бакшиши

Над 1 милион лева има в банковата си сметка от бакшиши фолкдивата Бони, научи „Уикенд” от нейни колежки. Сумата е спестена за няколко години усърдна работа. Ромката сама обича да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия жанр. От всяко свое участие тя си тръгва минимум с 10 бона „парса”.

seo-blog7

 

Звездата от десетилетия е най-обсипваната с бакшиши изпълнителка, въпреки че участията й не са най-скъпо платените. Спестовната самотна майка и легенда на чалгата от години къта пачките, които фенове на лекия жанр й дават извън хонорара за сватби, балове и партита.

„Популярна съм от години като една от звездите, към която са били особено щедри на бакшиши. Аз ги получавам, защото хората виждат, че пея с душа, забавлявам се с тях, танцувам, веселя си, те виждат това и ми благодарят по този начин. И 20 лева, и 20 бона са ми давали – всеки според възможностите си”, заяви самата Бони.

Тя разказа, че най-големият бакшиш, който е получавала е 300 хиляди марки. Сумата взела на парти в Италия, където била заедно с легендата Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума. Покойната сръбска легенда също бе прочут с бакшишите си, като само за няколко секунди успява преди години да получи 2000 евро на ръка от фен.

Бони, подобно на колегата си също е обсипвана с банкноти, които обаче не харчи неразумно, а усърдно спестява. Една от най-богатите певици у нас, фолкдивата не пръска стотици хиляди левове за луксозни вещи, а къта събраното, за да може да финансира образованието и кариерата на дъщеря си Михаела и да има винаги нещичко настрана. „Нещичкото”, според запознати, вече е набъбнало до близо 1 милион лева спестявания, с които сливналийката имала намерение да развива певческите дарби на дъщеря си. Единствен път Бони се изхвърлила с харчовете и пръснала 100 000 лева за бижута за красивата Мия, но това било заради абитуриентския й бал.

Вижте още:  Анахид Тачева изоставена в хоспис

Ромската дива не харчи за безсмислени дрънкулки, не купува скъпи коли на щерка си и не пръска пачки по любовници, затова и спестяванията й, събрани от фенове, се множат. Наскоро дивата бе облепена от глава до пети в банкноти в началото на май, когато пя на абитуриентски бал. На него роднините на четирима абитуриенти, наели Бони за купона, залепват пачки по короната, челото и дори й тикат в ръцете купюрите така, че дивата едвам ги придържа с пръсти. Видео как прибира парите се появи от феновете на сливенската дива в социалните мрежи, а дори добре платени колежки на Бони искрено завидяха на пачките. Въпреки че къта спестяванията си за дъщеря си Михаела, Бони е спокойна, че и без авоарите детето ще се оправи само.

Самата Мия върви по стъпките на гласовитата си майка и вече изкарва солидни пачки от участия съвместно с Бони. Наскоро момичето, което има дует с мама, получи на ръка 200 евро от фен в Лом, след като бе на участие с Бони. Мъж от компанията, която сливенската перла веселяла, се приближил до Бони и тикнал двеста евро в ръката й с поздрав към Михаела.

гръцки преводач Добрич

Източник: