агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

“Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори”. Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

seo-blog7

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата

7 сеп 2022 11:21

401

“Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация”, заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

“Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство”, коментира Борисов.

гръцки преводач Добрич

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с “не ни стигна времето”.

“БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат”, каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: “Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат”.

Вижте още:  Румен Радев: Демокрацията е вкоренена в българското общество

Източник: