агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Боздуган: Азис наля в оная си работа още 20 кубика филър (Впечатляваща снимка)

Краля на фолка Азис отново легна на операционната маса, за да увеличи пениса си.

Според източници на „Телеграф“ този път, за да постигне желания резултат, д-р Николай Георгиев е използвал над 20 кубически милилитра от специално предназначен за целта филър.

В профила си в Инстаграм певецът не пропусна да благодари на своя лекар. „Благодаря ви, д-р Георгиев“ – написа Ромския славей и продължи: “Променяш животи и съдби. Благодаря за щастието да си мой доктор“. Според запознати размерът на мъжкото достойнство вече било придобило застрашаващи размери. „Най-накрая ще е доволен от резултата“, коментираха последователите му. Някои приеха корекцията му с насмешка и го попитаха чрез социалните мрежи: “Увиснал ли е морковът, Васе“. Певецът награди с безразличие коментарите на феновете.

В момента Азис се намира в Брюксел, където се наслаждава на всички удоволствия, които му предлага страната. Преди дни посети популярен бар за хомосексуалисти. А ден по-късно пусна снимка от магазин за еротично мъжко бельо. Именно от този фотос стана ясно, че интервенцията, на която се е подложила звездата, е в областта на слабините. Намесата е променила пениса на Азис не само на дължина, но и на дебелина, както си личи и на снимката. Припомняме, че след последната корекция членът на Азис порасна до завидните 21 сантиметра. Тази дължина и обемът тогава очевидно не са били достатъчно задоволителни за певеца. Тогава той се закани, че след време ще надуе пакета до 24 см.

Източник:

Вижте още:  Галин награби фенка, изпи шот от устните й (Скандална снимка)