агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Божинов пак остана без гадже, Велислава му е била шута

Валери Божинов пак остана без гадже, научи HotArena.  Малко след като стана ясно, че футболистът е напуснал „Спартак“, се разбра, че се е разделил и с последната си половинка Велислава.

Връзката им продължи малко повече от година. Проверка на „Телеграф“ показа, че тя го е изтрила от профила си в Инстаграм и Фейсбук. Единствените жени в списъка с приятели на футболиста съвсем доскоро бяха майките на двете му деца – Алисия и Николета, както и Велислава.

Връзката между двамата започна преди повече от година. До момента футболистът не сметна за необходимо да я коментира или афишира публично. Въпреки това двойката бе засичана на няколко пъти на обществени места. В началото те бяха засечени по време на шопинг в едни от най-луксозните бутикови магазини у нас. Божинката често е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове под ръка с едрогърдата дама.

Той бил доста щедър и купувал луксозни дрехи от марковите магазини за любимата си.През лятото пък Велислава бе взела личната кола на футболиста и с нея бе засечена по време на почивката си в Гърция, докато Божинов бе на лагер с последния отбор, в който играеше.Това, което се знае до момента за последната дама на Валери, е, че тя отново е по-голяма от него и е майка на едно дете – момиче на 16 години. 

Източник:

Вижте още:  Време беше: Галка от „Каризма” влезе във форма