агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Чалгарката Яница обикаля кръчмите с гигантски корем в седмия месец (Шокиращи снимки)

Чалгадивата Яница разходи огромния си корем в нощно заведение в Студентски град столицата и остави почитателите си без думи, видя HotArena.

seo-blog7

yanica-bremenna

Въпреки че е в напреднала бременност, Яница продължава да заработва хонорари отлага до последно майчинството си. Доскоро фолкаджийката ходеше на участие с широки блузи и ризи, за да прикрива факта, че очаква дете. Но щом истината лъсна, Яница сложи впита розова рокля с ресни и акцентира върху растящото в нея бебе. Чалга фурията показа и отлична гъвкавост в танците. Вероятно на Яница не и пука, че ще бъде овикана също като Галена за поведението си, която пя до последно преди да роди.  Очаква се към средата или края на този месец пайнерката да излезе в майчинство и временно да отсъства от музикалната сцена.

Яница още не е коментирал щастливото събитие, нито пък издава пола на бебето. Бащата на бебето на Яница е нейният дългогодишен приятел за когото тя никога не е говорила публично. Двамата не са се показвали заедно пред широка публика. Близки на бъдещите родители твърдят, че половинката на певицата е млад мъж, натрупал първия си милион от земеделие писа „България Днес“.

Източник:

Вижте още:  Щерката на Мая и Магапаса - убийствена мацка с перфектни мерки и ангелски глас (Снимки)