агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Чалгата не подкрепя Луна за президент! Коцето й е обиден. Сашо Роман: Всяка жаба да си знае гьола!

Чалга изпълнителите масово не подкрепят колежката си Луна в начинанието й да стане президент, установи проверка на “България Днес” сред представителите на лекия жанр.

seo-blog7

Колкото и да уважават и харесват Луна като певица, от попфолк гилдията не виждат в лицето на бившата брадърка новия президент на България. И имат друга визия за държавен глава.

“Всяка жаба трябва да си знае гьола – коментира пред вестника Сашо Роман. – Уважавам много Луна. Но не бих гласувал за нея, нито бих я подкрепил”, добави още изпълнителят на “Мой ангеле”.

Сашо Роман няма да подкрепи колежката си

Сашо Роман няма да подкрепи колежката си

 

Певецът е категоричен, че професиите не трябва да се мешат и всеки трябва да се изявява там, където се е доказал и може да даде най-много, а не да се пробва в нови поприща. По тази причина Сашо Роман няма да застане зад кандидатурата на фолкпевицата.

Подобно е мнението и на голяма част от останалите чалгаджии. Повечето от тях се смеят, когато ги попитат дали биха подкрепили русокосата изпълнителка да влезе на “Дондуков” 2. Повечето фолкпевци са категорични, че колежката им е страхотен певец и шоумен, но е несериозно да се бърка в политиката.

гръцки преводач Добрич

Кали се възхищава на Луна за смелостта й

Кали се възхищава на Луна за смелостта й

 

Луна не е президентът и на Кали. Певицата, изпяла вечния хит “4-4-2”, не подкрепя кандидатурата на колежката си.

“Луна е много добра, чиста жена. Говори добре. Казва правилни неща. Не се е излагала. Не пие, не пуши. Но просто не е моят президент. Имам друго виждане за този пост. Човекът на него трябва да има нужното образование. Да познава икономическите обстановки в другите страни. Не знам дали Луна е наясно с тези неща. Не я познавам толкова добре. Не сме първи приятелки”, анализира Кали.

Вижте още:  Венета Райкова си смени носа! Стана двойничка на Камелия (ФОТО)

Коцето е получил предложение да влезе в изборите

Коцето е получил предложение да влезе в изборите

 

Кали от години се вълнува от политиката в страната. Тя следи под лупа всичко случващо се у нас. Певицата не вижда огромна разлика от останалите кандидати за “Донкуков” 2.

“Кандидатурата на Луна е несериозна! Ала според законите всеки, който отговаря на условията, може да бъде издигнат за поста. Луна може да не става за президент, но е перфектен шоумен. Вижте само как попада във всички новинарски емисии. Възхищавам й се за смелостта. Евала й правя”, споделя още Кали.

Изпълнителката смята, че ако Луна не е попфолк певица, а от друг жанр, би имала по-голям шанс да събере повече гласове.

“Лошото в България е, че 90% от хората слушат чалга, ала избират друго. И не си признават, че са чалгари. Луна сама ще си е виновна, че няма да бъде избрана. Песните й не се харесват от всички. За мен не й отиват на възрастта, но това е друга тема”, добавя Кали.

Таня Боева

Таня Боева

 

Жестоко обиден на Луна е Константин. Хитовият изпълнител е получил покана да бъде вице на кандидат президента. Офертата разгневява Коцето. Според певеца няма как някой да стои над него.

“Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо много се смях. Но Луна каза, че говори напълно сериозно. Казах й, че отказвам. Кръвно й се обидих след предложението. Няма как Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм участвал, все съм печелил. Бил съм на най-високото стъпало. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих отговорил”, обясни пред “България Днес” изпълнителят.

Вижте още:  Васко Жабата се срамува от хита си

Коцето не пожела да коментира дали би подкрепил Луна на предстоящия вот след малко повече от месец.

Преди дни стана ясно, че и друг музикант отказва на блондинката. Иво Димчев също получава покана за дясна ръка на Луна, ала не откликва на поканата.

От своя страна колежката на Луна Таня Боева е на мнение, че Луна не трябва да бъде отписвана. Певицата вярва, че България, по подобие на САЩ, се е превърнала в страната на неограничените възможности.

“Нищо не се знае – коментира Боева. – Желая успех на Луна. Щом има право да се кандидатира, защо да не го направи. Още не съм мислила дали ще я подкрепя за изборите. Не съм навътре в политиката”, каза още Таня Боева.

До редакционното приключване на броя самата Луна не бе открита, за да коментира отказа на колегите й да подкрепят кандидатурата й.

Източник: