агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Честитка за ЧРД: Рачков с трагичен рейтинг


46

19 Септември 2022, 20:00

Новото шоу “С Рачков всичко е възможно” продължава да бъде с доста нисък рейтинг, в сравнение с предварително очакваните резултати. След лошия му старт, то бе активно рекламирано от Нова тв, но очевидно и това не е помогнало и вторият епизод отново е бил победен от “Фермата”, което Би Ти Ви излъчва в същия часови пояс.
Според източник от телевизионните среди “Фермата” доминира над “С Рачков всичко е възможно” във всички целеви аудитории, включително и в най-важната – тази на зрителите между 18 и 49-годишна възраст.
Провалът на предаването доста е натъжил Димитър Рачков, казват негови колеги. Ниските резултати и през втората седмица дошли като лоша честитка за рождения ден на шоумена. 
Оказа се, че предаването има и друг проблем – дефицит на гости, които да се правят на маймуни за без пари. След като в първото издание участва Геро, той се оказа и във втория епизод, където компания му правеха основно лица на Нова, които не могат да откажат „поканата“.

Очевидно е, че още от второто предаване шоуто на Димитър Рачков изпитва остра нужда от звезди, след като повтаря един и същи участници като Геро. Зрители се чудят дали ще изкара три месеца до Нова година, както се случи миналата година със “Забраненото шоу” или ще бъде свалено предсрочно – и заради слабите резултати, и заради липсата на знаменитости.

 

 

 

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Зоран Петровски и Силвия Петкова пак са заедно