агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Да не изтърве келепира:Гущерова бълва дете след дете, ражда като котка с риск за живота си

Светлана Гущерова изправя лекарите на нокти със своята мания да ражда като котка. Многодетната блондинка си рискува живота с честите си бременности, загрижени са медици. Говори се, че тя отказвала да ражда по естествен път. В същото време не се съобразява с предписанията при раждане с операция да изчака поне 18 месеца преди нова бременност.

seo-blog7

 

Бременността е почти перманентно състояние за младата госпожа Гущерова в последно време. Вече четвърта година тя почти не излиза от него. Първото й дете – Анелия-Добромира, дойде на бял свят през февруари 2019-а. Година и 9 месеца по-късно се появи братчето й Добромир, а третото бебе в семейството – Кристиан-Валентин, което зевзеците наричат галено КиВи, се роди съвсем наскоро – едва година и 5 месеца след батко си. При нормална бременност от 9 месеца, ако човек тегли чертата, излиза, че в последните 4 години на бившата еротична моделка й се събират повече месеци, в които е била бременна, отколкото такива, в които не е била.

Ако раждаше по естествен път, това нямаше да е проблем. За Светла обаче се твърди, че ражда с операции. Самата тя е коментирала, че много държи на планираното раждане, тъй като иска децата й да дойдат на бял свят в най-благоприятния според астрологията ден и час. Ето защо ползва услугите на астролог, който изчислява кога трябва да се появят на бял свят, за да имат късмет и лесен живот. Подобни сметки няма как да се направят за естественото раждане. Единственият начин да стане е с операция.

Всяка раждала жена знае, че след секцио трябва да се изчака поне година и половина до следваща бременност, за да е сигурно, че животът на майката, а и на бебето, не е в риск. Тази препоръка младата госпожа Гущерова упорито отказва да спазва. Не е трудно да се изчисли, че след първото си раждане тя е изчакала една година, за да забременее отново, а след второто е чакала само 8 месеца. Въпрос на чист късмет е, че всичко с нея и децата й е наред.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Зейнеб на матура за вечерно облекло, Йорданка Христова - партизан за бой се стяга и още + СНИМКИ

Никой не може да си обясни на какво се дължи това бързане на Светлана да бременее и да плоди деца. Тя очевидно държи да дари мъжа си Християн с възможно най-много челяд за възможно най-кратък период от време. Единствената й мания, която е по-голяма от манията да виси в кабинета на гинеколога, е нейната страст по разкрасителните процедури. Светлана едва дочака да мине месец след раждането на КиВи, за да се набоде с ботокс. Тя обясни, че парализиращото мускулите вещество й е нужно, тъй като непрекъснато се усмихва, а това води до поява на бръчки край очите й. Това не беше първото посещение на блондинката в кабинета на любимата й дерматоложка, на която се дължи актуалният вид на лицето й. Тя хукна да се разкрасява почти веднага след раждане №3, обявявайки, че ботоксът и хиалуронът са й липсвали най-много пред 9-те месеца в очакване на бебето.

Съдейки по вида на младата майка, устните й също са били подлагани на разкрасяване, тъй като изглеждат като нажилени от оси. Гущерова е споделяла, че когато не е в очакване на бебе, си прави подобни процедури поне 2-3 пъти месечно. Тя не разкрива кой де грижи за многобройната й челяд по време на посещенията в разкрасителния кабинет.

 

гръцки преводач Добрич

Източник: