агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дара се сгоди (Вижте как певицата получи предложение от гаджето си СНИМКИ

Само преди няколко дни певицата пусна кратко видео в инстаграм, на което се вижда как получава годежен пръстен. Дали на шега или пък съвсем реално Дара и избраникът й са сгодени.

seo-blog7

Фармацевтът се представя в социалните мрежи с псевдонима д-р Вин и, както “България Днес” първи разкри, това е новият мъж в живота на талантливата изпълнителка. От публикациите на певицата става ясно, че докторът слага халка на ръката на Дара. А тя не може да се сбърка. Певицата има запазена марка – винаги е с дълги и изключително добре изрисувани нокти. Малко по-късно Дара пусна и няколко снимки с бижуто.

 

Ето как певицата получи признание от мъжа си

Ето как певицата получи предложение  от мъжа си

 

Ако само до преди няколко седмици певицата загатваше за присъствието на мъж в живота си, сега вече спокойно афишира връзката им. Страстни целувки, заснети и споделени в мрежата, са само малка част от потвърждението за любовта й с доктора. Изпълнителката явно е решила да мине на друго ниво в отношенията и след като от известно време живее заедно с избраника си, вече се е навила и за по-сериозна крачка.

 

гръцки преводач Добрич

Дали на шега или не - двойката сияе от щастие в Цюрих

Дали на шега или не – двойката сияе от щастие в Цюрих

 

Наскоро двамата се върнаха от ваканция в Цюрих. Дара често работи в най-големия град в Швейцария по различни музикални проекти.

Журито в “Гласът на България” прибави и поредна награда в колекцията. На 21 юни, навръх Международния ден на музиката, в Белград се проведоха сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21. Именно песента на Дара “Тъндър” спечели статуетка за най-добро електро денс видео. Това е второ признание за суперхитовия клип към песента, само преди дни тя взе и наградата на “Бг Радио”. Браво!

Вижте още:  Даниел Лорер бил плейбой, сключил забранен брак с жена си

Източник: