агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дарина Павлова комшийка с жената на Стинг! С тях е и Рон Мос

Дарина Павлова става комшийка на жената на Стинг – британската актриса и продуцент Труди Стайлър, по време на 20-ото издание на Ischia G1oba1 Fest. Те ще обитават петзвездния хотел „Реджина Изабела” в красивото градче край бреговете на Тиренско море, Лако Амено.

seo-blog7

 

Комшия по апартамент ще бъде и актьорът Рон Мос, повече познат като Рич от сериала „Дързост и красота”, който ще представи в Иския последния си филм.

 

Труди Стайлър вече пристигна на Зеления остров. Тя приветства гостите и вдигна наздравица със собствената си реколта вино, която заедно със световния музикант произвеждат в тузарското си имение в Тоскана.

 

Стайлър ексклузивно обяви, че в Иския ще бъде европейската премиера на филма lnfinite Storm с участието на Наоми Уотс и Bили Хоул. Тя е продуцент на драмата, в която се разказва за доброволка (Уотс), която спасява тайнствен непознат в планинска буря.

 

гръцки преводач Добрич

В сряда ще пристигне и Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му създаване. Българката ще е почетен гост на всички премиери и галавечери, а тя ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който вече развива успешен продуцентски бизнес и в Мексико, пише „Телеграф“.

Източник:

Вижте още:  Победителката в „Гласът на България” избира село Болярци пред София