агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Докторът на Бразилия с информация за състоянието на Неймар и Данило

Неймар и Данило продължават възстановяването си и остават под въпрос за осминафиналния сблъсък на Бразилия с Република Корея. Днес ще стане ясно дали двамата ще бъдат на разположение на селекционера Тите за важния мач. Това обяви лекарят на бразилския национален тим Родриго Ласмар.

seo-blog7

Неймар и Данило получиха контузии в първия мач на „селесао” на Мондиала срещу Сърбия. Проблемите и на двамата са в глезените.

“Нека да видим какъв ще бъде преходът за двамата. Те все още не са тренирали с топка. Ще го направят утре (днес – бел.ред). Важно е да видим как ще реагират, от това зависи всичко. Знаците от Данило са много позитивни. Той имаше занимания с топка и се очаква да се включи в следващата тренировка на отбора”, сподели лекарят на Бразилия.

„Нека видим какво ще се случи. Ако всичко е наред, имаме основания да мислим, че Данило ще бъде готов за следващия мач”, каза още Ласмар.

Източник:

Вижте още:  Симоне Индзаги дава обяснения пред ръководството