агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Дони и Момчил се запознали във фейсбук (Мисис Баба лети от щастие)

Носителката на титлата „Мисис Баба“ Дони Василева срещала новото си гадже Момчил благодарение на Фейсбук.

seo-blog7

Новият любим на Дони е дете на български дипломати, роден в България, но целия си живот прекарва в Берлин, където живее и досега. Двамата се запознават, без да знаят нищо предварително един за друг, а Дони дори намира това за особено привлекателно.

Когато се запознават в мрежата, и двамата се крият зад псевдоними. Разговорите помежду им са интересни още от първия миг и не след дълго заменят чата в мрежата с комуникация във вайбър.

„Аз му написах: „Приятно ми е, казвам се Дони“, а той ми отговори: „Аз съм Момчил“. И така двамата повече от година се радват на прекрасно споделени отношения

Допадат си много от пръв поглед, защото ги свързват много неща, като разбиране отношение към живота, двамата са на една възраст и много добре знаят какво е минало, какво предстои, какво искат от живота в бъдеще.

„Той е толкова различен от всички мъже, които съм срещала в живота си, че не ми остави един процент съмнение. Доверието ми към него е много повече“, споделя Дони.

Когато се срещнат за първи път, Дони намира за необходимо да разкаже, че е баба на две прекрасни внучета и че е носителка на признанието Най-красива баба на България и на Вселената. Молбата й към бъдещата й половинка е само една ако се интересува от някоя подробност от миналото й да я пита нея, а не да чете преразкази, писа Телеграф.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Трима адвокати връщат сина на Джулиана Гани