агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

„Емигрантът“ в Родопите Антон Радичев: Едва свързвам двата края!

“От 46 години играя в Народния театър “Иван Вазов” и такова чудо не съм виждал! Преди се чудехме как да намерим билети за всички желаещи и да ги разпределим за следващи представления, а сега се чудя как да свържа двата края.”

seo-blog7

Това сподели с мъка на сърцето пред “България Днес” Антон Радичев. 74-годишният актьор от Клуб “НЛО” и сериала “Етажна собственост” се е хванал за главата как да закърпи семейния бюджет, а за да се отърси от главоболията и стреса покрай зелените сертификати, протестите и рекордната заболеваемост през последната седмица, Радичев е “емигрирал” в китното родопско градче Кирково до неделя на гости на близък приятел.

“В понеделник ще играя с Искра Радева в Тетевен. Но не знаем колко хора ще дойдат. Със сигурност най-много една трета от седящите места, и то за зрители със сертификат. Общо взето, приходите ще са колкото да си покрием разходите и да излезем на нула. Не знам вече какво да правя”, споделя известният артист.

За себе си Радичев е спокоен, тъй като имал осем пъти повече антитела в организма си от нормалните показатели. “Ваксина ще си ударя, като намалеят, но засега съм добре и нямам притеснения. Дано няма пета вълна и всичко скоро да приключи”, надява се звездата от Народния театър. Диамантите от ансамбъла се прибраха от световното първенство по художествена гимнастика в Япония

Източник:

Вижте още:  Млади чалгари с опит да ги забележат: С песните си не успяват, пробват с изтъркани номера за личния си живот!