агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Емрах стана двойник на Боб Марли! Синът на Тони Стораро шокира с расти и плитки

Емрах е двойник на реге легендата Боб Марли! Малкият син на Тони Стораро се появи в столична чалготека с прическа с дълги расти и плитки. Допълнително добавените кичури на главата на Емрах са толкова дълги, че той се принуждава да ги захваща на опашка.

seo-blog7

 

Новата му визия изненада почитателите му, още повече че певецът се появи с шарен анцуг на участие, което придаде допълнителен нюанс на афровизията му.

 

За двойник №1 в чалгата на Боб Марли Стораро-младши има тежка конкуренция в лицето на Милко Калайджиев, който преди време също си сложи расти. Трансформацията прочутият свиленградски изпълнител направи преди две години, за да заснеме клипа към песента си „Бум шака-лака“. „Аз съм българският Боб Марли! Много се забавлявах, докато бях в този образ“, сподели тогава Калайджиев.

 

Любопитен момент във видеоклипа е и консерва, на която е изписано боб „Милко“, като отново има заигривка с ямайския изпълнител, но този път с патриотичен български привкус.

 

гръцки преводач Добрич

С промяната на Емрах афроизглеждащите изпълнители в родния фолк вече се увеличават и нищо чудно да бъдат последвани и от други певци. Расти (на български идва от растафари, може да се срещне и като раста прическа) е традиционна прическа на последователите на растафари в Ямайка, пише „България Днес“.

 

Макар че растите се свързват предимно с това движение, те са използвани много преди това, например от поклонниците на Шива в хиндуизма, суфистите в Пакистан и масаистите в Африка. Растите представляват кичури коса, които са сплъстени и усукани. Най-лесният начин да се направят е, като спре да се реши косата, след като стане дълга. По вярванията на последователите на растафари това е древна прическа, напомняща грива на лъв, която трябва да придаде сила и мъжество на носителя си.

Вижте още:  Цеци Красимирова влиза във фармацевтичния бизнес

 

Източник: