агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ето го тайното бебе на разведената Лиляна Павлова (Ексклузивна снимка)

Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40 дни, писа „Ретро“.

seo-blog7

 

Новината потвърди нейната вече пораснала първородна щерка София, която публикува снимки с пеленачето в социалните мрежи.

 

Цялата бременност на бившата регионална министърка премина под секрет и малцина успяха да разберат, че тя очаква бебе на 44 години. Въпреки че до последно Павлова работеше и се появяваше по световни икономически форуми, тя умело прикриваше наедрялото коремче с ефирни луксозни шалове, така че никой да не разбере за щастливото събитие.

От 2019 година някогашното острие на ГЕРБ живее със семейството си в Люксембург, където учи и порасналата й, вече 15-годишна, дъщеря София. За чужбина Павлова замина, след като приключи мандатът й като министър на европредседателството на България. Тя бе изпратена в Люксембург за да заеме поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

 

През последните месеци в медийното пространство се появиха спекулации, че се е развела със съпруга си Пламен Николов.  Това е видно и от имуществената й декларация пред КПКОНПИ за 2022Г., където е изписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова. Освен това имотите на вече бившия й съпруг не присъстват в документа, тъй като при развод той не е длъжен да ги декларира пред държавата.

гръцки преводач Добрич

 

През лятото София е била на почивка на морето поотделно първо с майка си, после с баща си. Лиляна Павлова, която по това време вече е била в напреднала бременност, е почивала в затворен комплекс в Созопол. Там бившата министърка е била в компанията и на новия мъж до себе си, за когото се говори, че е мастит бизнесмен.

Вижте още:  Жената на Кирил Петков се страхувала да роди в България

Източник: