агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Eвросъюзът отказа да обсъжда „Северен поток 2” с Украйна

Първият дипломат на ЕС Жозеп Борел отказа да повдигне темата за “Северен поток 2” по време на посещението си в Украйна. Това разкри самият Борел пред полския вестник PAP.

seo-blog7

„Сега съсредоточаваме всичките си усилия върху намаляване на напрежението и предотвратяване на влошаване на ситуацията“, обясни Борел. Според него решението за газопровода е изцяло в ръцете на Германската федерална мрежова агенция (BNetzA), която действа като държавен регулатор в сделката за „Северен поток 2”.

Европейският съюз няма да допусне нито един мигрант от територията на Беларус. Бежанците, обаче, не трябва да умрат, трябва да им бъде …

По-рано Клаус-Дитер Маубах, ръководител на една от компаниите инвеститори на „Северен поток 2”, който е и главен изпълнителен директор на германската енергийна компания Uniper, заяви, че сертифицирането на газопровода може да бъде завършено до средата на 2022 г. Той допълни, че одитът, който се извършва с мрежовата агенция, е изцяло в съответствие с плановете.

На 4 януари стана известно, че Сенатът на САЩ подготвя пакет от санкции срещу “Северен поток 2”. Говорител на републиканската фракция в Сената каза, че гласуването ще се проведе на 14 януари. Той увери, че Сенатът ще приеме законопроекта за санкциите и ще го внесе в Камарата на представителите.

През декември 2021 г. президентът на Джо Байдън подписа бюджета за отбрана на САЩ за 2022 г. Законът предвижда средства за възпиране на Русия, но документът отхвърля новите санкции срещу газопровода “Северен поток 2”.

гръцки преводач Добрич

Още от ЕВРОПА:

Кралската двойка на Швеция заразена с ковид

Френски депутати: Ваксинация или социална смърт – изберете сами, но доброволно

Вижте още:  След нов удар с много убити руски военни: Ранен ли е най-важният руски генерал на чувствително място?

В Гърция вече можеш да се разведеш онлайн

СЗО следи от ноември открития във Франция вариант на коронавируса

Ендемия, епидемия, пандемия – по какво се различават

Най-малко плодове и зеленчуци се консумират в България и Румъния

Нидерландия отваря училищата, въпреки високия ръст на заразени с COVID

Daily Express: Путин успя да надиграе Европа

Кои са най-големите лъжци в социалните мрежи?

Холандските фермери притиснати до стената – изменението на климата заплаши поминъка им

Източник: