агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Fibank поднесе специална награда на големия победител в кампанията на Visa България и BILLA

Дни преди финала на Световното първенство по футбол, Главният изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank, г-н Никола Бакалов, поднесе специален подарък на голямата победителка в промоционалната кампания “Плащай с Visa в магазини BILLA и спечели”. Всеки, пазарувал със своята карта Visa в магазин BILLA, автоматично участва в кампанията. Голямата награда – пакет за двама за финала на Световното първенство по футбол в Катар 2022, бе спечелена от г-жа Женя Вангелова, която е дългогодишен клиент на Fibank (Първа инвестиционна банка).

seo-blog7

Малко преди самолетът на г-жа Вангелова да отлети за Катар от летище София, тя бе поздравена от г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank, г-жа Красимира Райчева, мениджър на Visa за България и г-жа Елиза Грънчарова, ръководител Стратегически маркетинг на BILLA. Г-н Бакалов подари лично на победителката сребърна монета с позлата „Твоят Ангел хранител“.

„Заедно с Visa първи предоставихме на клиентите си пълната гама мобилни разплащания: Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay и Fitbit. Ето защо съм много щастлив, че именно клиент на Fibank е големият победител в кампанията и ще може да се наслади на един исторически футболен двубой! Това е един чудесен пример как използването на банкова карта може да  донесе приятни емоции за теб и цялото ти семейство”, коментира г-н Бакалов.

„Световното първенство на FIFA свързва футболните фенове по цял свят в незабравима емоция, а Visa им помага да ѝ се насладят. Дигиталните разплащания придобиват все по-голяма популярност, а Visa e официален партньор на FIFA и е ангажирана да подобрява изживяването на милиони футболни фенове по целия свят. Желаем на Женя Вангелова незабравими спомени от Катар със спечеления от нея пакет на Visa“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Вижте още:  Volkswagen ще се конкурира с китайските евтини електромобили

„Да имаш шанса да гледаш на живо финала на Световното първенство по футбол е несравнима емоция и мечта за повечето от нас. Щастливи сме, че днес, няколко дни преди коледните празници, заедно с нашите партньори от Visa и Fibank, сбъдваме тази мечта за една млада дама. Благодаря на Женя за това, че избира BILLA, когато пазарува за своето семейство и ѝ пожелавам късметът да бъде все така с нея и занапред“, коментира Елиза Грънчарова, ръководител Стратегически маркетинг на BILLA България.

Наградата, осигурена от Visa България в кампанията с BILLA, включва освен два билета за големия финал и самолетни билети, настаняване в петзвезден хотел и още много други приятни изненади, които да направят преживяването незабравимо.

Кампанията “Плащай с Visa в магазини BILLA и спечели” продължава до 18 декември като всеки, направил плащане, има шанса да участва за още много други вълнуващи награди.

гръцки преводач Добрич

Източник: