агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Филип Буков: Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните!

“Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните!” Това каза изгряващият секссимвол на родната сцена Филип Буков.

Проверка на “България Днес” установи, че повечето ни звезди не спазват коледния пост. В което няма нищо лошо. Всички го правят с различни съображения, но повечето от тях са категорични, че месото трябва да се ограничава.

“Организмът ми направо крещеше и накрая всяка вечер сънувах месо! – спомня си Теди Кацарова, която дълго време е вегетарианка. – Не ядях животински продукти 11 години – четох по въпроса и реших да ги спра. Но в даден миг това ми изигра лоша шега, защото жените след 30-годишна възраст е добре да ядат месо. А и много спортувах и имах недостиг на протеини”, разказва певицата, която в момента предпочита жито, плодове и зеленчуци. Кацарова споделя, че от дете предпочита постната кухня, макар семейството й да не пости.

 

Теди спазва разтоварващи режими на хранене

Теди спазва разтоварващи режими на хранене

 

Мис Плеймейт Ася Капчикова пък признава, че сега няма време и сили за постене.

“Вкъщи е много забавно, пълна лудница е с трите деца, така че нямам време нито за сън и почивка, нито да мисля за пости! Всичко в момента е свързано с момчетата и е доста изморително. Те все още са бебета и изискват много грижи и внимание”, споделя Ася. Казва още, че майчинството е истинско приключение с добавка умора, отговорност и фитнес, но пък изпълнено със смисъл.

 

Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

 

Изгряващият секссимвол Филип Буков е откровен: “Заради един залог с приятели през 2019 г. спазих коледните пости и две години бях вегетарианец! Но не съм отшелник, съжалявам! Освен от секса лишенията са и от друго естество. Така че – не, не мога да издържа толкова дълго! Това е и въпрос на житие и целомъдрие. Да се пости на 20 и няколко години, когато кръвта и хормоните врят и кипят, е доста трудно”, доверява ни д-р Хаджихристев от сериала “Откраднат живот”. И добавя, че благодарение на постите преоткрива храни като нахут, бамя, грах, грис-халва и кускус. Предпочита родната кухня и е скептичен към новите храни като киноа и чия, защото за него те са просто мода.

Вижте още:  Ева Веселинова пак се гласи за телевизията

Източник: