агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Филип Буков: Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните!

“Млад човек трудно пости, докато му врят хормоните!” Това каза изгряващият секссимвол на родната сцена Филип Буков.

seo-blog7

Проверка на “България Днес” установи, че повечето ни звезди не спазват коледния пост. В което няма нищо лошо. Всички го правят с различни съображения, но повечето от тях са категорични, че месото трябва да се ограничава.

“Организмът ми направо крещеше и накрая всяка вечер сънувах месо! – спомня си Теди Кацарова, която дълго време е вегетарианка. – Не ядях животински продукти 11 години – четох по въпроса и реших да ги спра. Но в даден миг това ми изигра лоша шега, защото жените след 30-годишна възраст е добре да ядат месо. А и много спортувах и имах недостиг на протеини”, разказва певицата, която в момента предпочита жито, плодове и зеленчуци. Кацарова споделя, че от дете предпочита постната кухня, макар семейството й да не пости.

 

Теди спазва разтоварващи режими на хранене

Теди спазва разтоварващи режими на хранене

 

Мис Плеймейт Ася Капчикова пък признава, че сега няма време и сили за постене.

гръцки преводач Добрич

“Вкъщи е много забавно, пълна лудница е с трите деца, така че нямам време нито за сън и почивка, нито да мисля за пости! Всичко в момента е свързано с момчетата и е доста изморително. Те все още са бебета и изискват много грижи и внимание”, споделя Ася. Казва още, че майчинството е истинско приключение с добавка умора, отговорност и фитнес, но пък изпълнено със смисъл.

 

Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

Капчикова ще пропусне тазгодишните пости

 

Изгряващият секссимвол Филип Буков е откровен: “Заради един залог с приятели през 2019 г. спазих коледните пости и две години бях вегетарианец! Но не съм отшелник, съжалявам! Освен от секса лишенията са и от друго естество. Така че – не, не мога да издържа толкова дълго! Това е и въпрос на житие и целомъдрие. Да се пости на 20 и няколко години, когато кръвта и хормоните врят и кипят, е доста трудно”, доверява ни д-р Хаджихристев от сериала “Откраднат живот”. И добавя, че благодарение на постите преоткрива храни като нахут, бамя, грах, грис-халва и кускус. Предпочита родната кухня и е скептичен към новите храни като киноа и чия, защото за него те са просто мода.

Вижте още:  Лъжи и изневери разделиха Алекс Иванов и гаджето му

Източник: