агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Фолкпевицата Яница мята шотове на участие! Колежката Биляниш й асистира (СНИМКИ)

Фолкпевицата Яница пие на сцената, казва си „наздраве с фенове по сепаретата и едва прикрива дупето си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където изпълнителката има съвместно участие с колежката си Биляниш. Яница разчупва традиционното и скучно участие, при което се стои само на сцената и фолкпевица изпява набързо хитовете си.

seo-blog7

 

Свидетели на спиртната вакханалия разказват как Яница с охота обръща шотове в центъра на нощното заведение. Нещо повече – тя тръгва по масите, за да се чуква с най-верните си почитатели и градусът на настроението рязко се покачва. За да е напълно горещо положението, фолкпевицата излиза на работа с нещо средно между гащи и пола, които са почти до кръста й, а лъскав пеньоар едва скрива изкусителните й задни части.

 

Яница е любителка на разголването и не се свени в клипове да се показва без дрехи. Фотосесиите й са не по-малко провокативни, но чалга дивата няма от какво да се притеснява, тъй като тялото й е много добре изваяно.

 

Колежката й Биляниш е доста по-обрана откъм визия, като се появява с ефектна рокля с ресни, която, макар да я прави секси, скрива нужните части от тялото й. Първа на сцената излиза Биляниш, която е в страхотно настроение и успява да вдигне нивото на купона в чалготеката. След това Биляниш се отдава на кратка почивка, а на сцената излиза Яница, която започва да редува пеене и пийване. Случайно или не, последната й песен носи заглавието „Налей си”.

 

гръцки преводач Добрич

И в парчето се пее: „Дръж се по-добре, моето момче, лошо ли ти е, пийни си, сипи си, бутилка две викни си, още неподготвен си. На-ле-ле-ле-ле-лей си чак до горе, на-ле-ле-ле-ле-лей си да повторим, като дойда да не паднеш, да има екс, екс, в рая ще попаднеш“.

 

Вижте още:  Астроложка лекува Диляна Попова от депресията след раздялата с Блатечки

Провокацията не е нещо ново за двете фолкаджийки, като те имат съвместен клип към песента „Топ любовник”, в който се държат доста палаво за радост на почитателите си. Неведнъж Биляниш е признавала, че е фенка на Яница, а Яница отвръща, че е готова да помага на млади изпълнители като Биляниш.

Източник: