агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Галена ще пее „на уше“ на наши баровци в Пунта Кана за 1750 долара

Галена и Фики Стораро ще посрещнат новата година на топло място, къде ще заработят и яки пачки. Те са отказали всички изяви по родните кръчми и клубове.

seo-blog7

 

Поп-фолк звездите ще се вихрят на Пунта Кана в Доминиканска република, където баровци са ги наели, за да им пеят буквално „на уше“, пише „Галерия“.  Кувертите за изявата им са ограничени, а чартърният полет, с който ще летят всички гости вече е запълнен.

 

Родни богаташи са броили за специални пакети стартиращи от 1750 долара, осигуряващи им 5 нощувки и неповторима празнична нощ с участието на едни от най-големите родни звезди.  Купонът, с който отбрани ще посрещнат 2023 година, ще събере и двама от обичаните комици –  Краси Радков и Тончо Токмакчиев. Диджейската част пък е поверена на Диан Соло от Deep Zone Project, който ще бъде с певицата Ева-Мария, която помним от X Factor.

Най-голямата звезда на поп фолка, ще участва по това време в новия сезон на „Гласът на България“ по bTV, но ще успее да прелети Атлантика, за да бъде част от първото по рода си посрещане на новата година този начин. Бившата пайнерка е подготвила най-големите си хитове. Колегата й Фики, с когото имат поне пет дуетни песни ще представи някои от най-интересните си образи от „Като две капки вода“, както и хитове от богатия му репертоара и от този на баща си Тони Стораро. Цялата програма ще се разпокъса на две различни места в Пунта Кана в при поредни парти вечери.

 

Със сигурност хонорарите, които ще приберат родните знаменитости, не са обичайните, които взимат по празниците. А и да предпочетат графиците им да не са препълнени по Коледа и Нова година, означава, че договореното си заслужава.

гръцки преводач Добрич

 

Вижте още:  Да не изтърве келепира:Гущерова бълва дете след дете, ражда като котка с риск за живота си

Освен това Галена и Фики се предполага, че са предвидили да вземат и свои хора на далечното пътешествие. Това допълнително ще оскъпи престоя им там за сметка на организаторите.

Източник: