агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Гъзария! Наум Шопов яхна автомобил за 100 бона

Актьорът Наум Шопов подкара мощен автомобил марка „Тесла” за малко над 100 бона, пише „Галерия”. За да се сдобие с поредния звяр в гаража, той е наел екип от специалисти, осигуряващи му кола от най-висок клас – електричка, в бял цвят и с ултралуксозен салон, отново в светли нюанси.

seo-blog7

Едно от най-хубавите неща, е че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се о имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например, да променя температурата й. Ако сте човек с фиксиран работен ден, каквито Теа и аз не сме, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест, зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна…

Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея”, коментира екранният д-р Тасев. Издава още, че сред големите изненади за него е бил вътрешният интериор. „Да, светъл е и се поддържа много по-трудно, но създава усещане, че е по-широко, вече има въздух”, допълва той.

За да се сдобие с „Тесла”-та, той е продал колата на любимата си Теа – марка беемве. ”Наум има „Мерцедес”, а аз карах баварец. Решихме да се  разделим с моята и да сме едни истински гъзари”, с шеговит тон споделя инфлуенсърката. Тя е категорична, че до идеята за нова кола са стигнали с идеята да оптимизират семейния бюджет и по-точно – парите, отиващи за гориво. „Така ще плащаме двойно, дори тройно по-малко”, казва известното семейство.

Вижте още:  Явор Бахаров стана рибар, Рая готви улова

Източник: