агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Иван Димитров: Стоим зад членството на България в ЕС и НАТО

“ДБ най-твърдо стои зад политическата насоченост на България и членството в НАТО и ЕС. Няма реална опасност за конфликт. Когато нямаш политики, единствено ти остава да спекулираш със страховете на хората. Обикновеният човек се страхува за семейството и доходите си, войната е най-страшното нещо”, коментира зам.-председателят на ПГ на “Демократична България” Иван Димитров в “Денят ON AIR”.

seo-blog7

След като парламентът намали състава на КЕВР, той посочи, че се надява регулаторът да работи по-добре.

“Не бих могъл да кажа нещо за г-н Иванов като специалист, не от вчера е председател на КЕВР. И хубавото, и лошото винаги отива при председателя. Това е част от цялостната реформа, която се предвижда за администрацията”,

По думите му, в КЕВР работят редица специалисти, а в момента фокусът е върху експертизата. Не е нужно ръководството да се осъществява от голям брой хора, поясни Димитров. А в основната на реформата бил стремежът КЕВР да взима независими решения.

Очаква се Станислав Тодоров да оглави КЕВР, но Димитров не потвърди дали той е бил единствен кандидат за поста. След падането на мораториума, новият КЕВР трябва да се заеме с регулацията на този пазар, подчерта депутатът от ДБ пред Bulgaria ON AIR.


 

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  AMD изпревари за един ден Intel по пазарна капитализация