агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Иван Гарелов: Избори пак ще има

“Не мога да опровергая себе си, защото от началото на кризата казах, че при тази раздробеност на политическото пространство, след всеки избори ще идват нови и нови.

seo-blog7

Още по темата

6 дек 2021 22:51

60

25 апр 2021 18:34

172

гръцки преводач Добрич

Има вероятност да се направи някакъв скалъпен кабинет, но той ще е временен. Така че избори пак ще има”, каза журналистът Иван Гарелов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той прогнозира, че вотът ще е най-късно с местните.

“Преди самите избори се карат, а знаят, че след това ще трябва да разговарят. Защо не вземат решение за промени в Избирателния кодекс, което да позволи уедряване на партиите, за да може една коалиция да спечели достатъчно гласове. Всеки си прави тънки сметки. Пълен абсурд е това, че колкото повече избори се правят, така се пречиствало – това го говорят тези, които не могат да влязат, или влязоха за малко, но излязоха”, допълни Гарелов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него един от вариантите е продължаване на служебния кабинет.

“Ние поне още 5-6 години ще се лутаме, вредата е огромна. Те не си дават сметка, че хората все повече се отчайват от демокрацията. Не е решение президентско управление, то изисква още много подробности. Или понеже сега харесваме Радев, дай да е президентска република. И защо пък трябва да свикваме с коалицията”, попита журналистът.

И е категоричен, че не трябва да си във властта, за да участваш в парламента.

Попитан дали третият мандат ще отиде при “Български възход” и възможно ли е да има президентски сценарий, той отговори: “Има някаква конспирация, защото тези проценти, които липсваха, дойдоха в последния момент. Това боде очите. Някои социологически агенции му даваха много висок процент, защо? Това е изкуствено раздут процент, да, той е симпатичен, аз също го харесвам.”

Вижте още:  Проф. Ботев: Убиваме с неизписани антибиотици

Източник: