агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Измама или нищета: Просяк събира цял ден, сдава ли парите на друг?

Измама или поредния случай на нищета? В сигнал до телевизия Bulgaria ON AIR се твърди, че просещ човек в столичния квартал “Младост” дава събраните си пари на други хора.

seo-blog7

Екип на телевизията отиде на място да провери случая.

Човекът държи табела, на която пише, че страда от силикоза. Заболяването се причинява от вдишване на прах от кварц, има и заболяване на костите. Хората в района казват, че го виждат често напоследък.

“Естествено, че ги дава, какво е това омекване на кости. Не знам дали може да ходи без количка, но не съм убеден, че е толкова зле”, сподели жител на квартала.

Възрастният човек не пожела да се представи пред нашата камера, но отрече да дава парите на друг човек. Казва, че всеки ден пътува с автобус, за да стигне до “Младост” 3.

Попитан дали парите, които събира са лично за него, той отговори: “За мен са си, за да може да се издържам, за медикаменти. Хората си измислят, не съм давал на никой”, категоричен е просякът.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Получаваме азерския газ от юли на цена 4 пъти по-ниска от средната в Европа