агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Измама или нищета: Просяк събира цял ден, сдава ли парите на друг?

Измама или поредния случай на нищета? В сигнал до телевизия Bulgaria ON AIR се твърди, че просещ човек в столичния квартал “Младост” дава събраните си пари на други хора.

Екип на телевизията отиде на място да провери случая.

Човекът държи табела, на която пише, че страда от силикоза. Заболяването се причинява от вдишване на прах от кварц, има и заболяване на костите. Хората в района казват, че го виждат често напоследък.

“Естествено, че ги дава, какво е това омекване на кости. Не знам дали може да ходи без количка, но не съм убеден, че е толкова зле”, сподели жител на квартала.

Възрастният човек не пожела да се представи пред нашата камера, но отрече да дава парите на друг човек. Казва, че всеки ден пътува с автобус, за да стигне до “Младост” 3.

Попитан дали парите, които събира са лично за него, той отговори: “За мен са си, за да може да се издържам, за медикаменти. Хората си измислят, не съм давал на никой”, категоричен е просякът.

Източник:

Вижте още:  Продължава подновяването на жълтите павета

Leave a Reply

Your email address will not be published.