агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Израел на практика премахна изискването за ваксинационен пропуск

zelen-sertifikat

seo-blog7

Израел на практика премахна изискването хората да представят документи, доказващи, че са ваксинирани, въпреки рекордния брой тежко болни пациенти, заразени с COVID-19, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19)

От днес хората ще трябва да представят зелен пропуск, доказващ че са ваксинирани или преболедували само при посещаване на големи събития като сватби. Това означава, че за посещаване на ресторанти, кина или хотели няма да е необходимо показване на какъвто и да било здравен документ. Промяната в правилата означава и че при напускане на Израел неваксинираните вече няма да е необходимо да показват отрицателен тест за вируса.

“Мета” заплаши да спре “Фейсбук” и “Инстаграм” в Европа

Облекчаването на правилата дойде въпреки факта, че повече от 1200 души болни от COVID-19 са хоспитализирани. Това е най-високият брой от началото на пандемията в страната с население от 9,4 милиона. По данни на здравното министерство 1255 пациенти са тежко болни. Но пикът на вълната, предизвикана от варианта Омикрон, беше преди две седмици. Вчера беше съобщено за 33 394 нови заразени – значително по-малко от предишни скокове в заболеваемостта, които отчитаха 85 000 нови заразени на ден.
Convert Group: Leapfrog Growth of 56% in the markets from the Greek Online Super Market sector in 2021

Източник

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Новият здравен министър спира временно сливането на болница "Лозенец" с детската болница