агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Къде в София няма да има вода на 19 ноември, петък?

На 19 ноември 2021 г. (петък) във връзка с подмяна на спирателен кран по бул. „Христо Ботев“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

seo-blog7

ул. „Д-р Христо Стамболски“, ул. „Баба Неделя“, ул. „Шандьор Петьофи“ и бул. „Витоша“
района между бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“, бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Прага“ кръстовището с ул. „Ген. Едуард И. Тотлебен“.

На 19 ноември 2021 г. (петък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Полк. Стойно Бачийски“, кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Цар Борис III“, ул. „Бойница“, ж.п. линия Перник –София и ул. „Поибрене“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стойно Бачийски“ кръстовището с ул. „Войводина могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

гръцки преводач Добрич

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Вижте още:  Ако сега нямало кабинет, можело да не се сформира и след 10 години

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Източник: