агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Какво ще стане с лихвите по кредити и депозити?

Какво ще стане с лихвите по кредити и депозити?

seo-blog7

Снимка: Bulgaria ON AIR

Какво ще стане с лихвите по кредити и депозитии какви средства от европейския бюджет предстои да получи България? Тези и още актуални теми ще бъдат на фокус по време на първото за новия тв сезон издание на икономическотопредаване Money.bg на 17 септември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR

Финансовият журналист Петър Илиев ще посрещне в студиото на предаването ръководителя на Представителството на ЕК в България – Цветан Кюланов. Двамата ще обсъдят какви средства от европейския бюджет предстои да получи България и за какво ще бъдат използвани.

Съботното издание на Money.bg ще продължи с разговор за това какво ще се случи с лихвите по кредити и депозити, след като ЕЦБ вдига все повече лихвите. Повече за това пред водещия на икономическото предаване Георги Минев ще разкрие Тихомир Тошев, изпълнителен директор на „Кредит център”.

Тези и още интересни теми от света на икономиката, бизнеса и финансите – не пропускайте в предаването Money.bgпо Bulgaria ON AIR, на 17 септември, точно в 16:30 часа.

гръцки преводач Добрич

 

Източник:

Вижте още:  Бюджет 2022 г. най-вероятно ще е готов в края на месеца