агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Кати остана без мъж, сменя силикона в пазвата

Без мъж до себе си живее волната пеперуда Кати, научи HotArena.

seo-blog7

Поп фолк звездата от близкото минало призна, че няма опора в живота си на този етап. Певицата, която през последните години се е посветила изцяло на дъщеря си Джули, отдавна не е с баща й, мистериозен бизнесмен. Въпреки че няма сериозна връзка, Кати  признава, че не страда от липса на мъжко внимание.

През годините името й е спрягано около няколко солидни  бизнесмени, имената им обаче са пазени в дълбока тайна, а загадките за това кой точно си ляга с Кати не стихват. Популярната в края на 90-те фолк звезда не повдига завесата и упорито отказва да говори за мъжете в миналото.  Едно е ясно – някой се грижи добре финансово за нея и дъщеря и. Перничанката споделя, че не полага  особено много усилия, за да изглежда добре. Певицата твърди, че е генетично слаба и само от време на време прави упражнения вкъщи за тонус, не спазва диети, но се старае да се храни здравословно и балансирано, писа  „България Днес“.

 Кати не крие, че е почитател на естетичните интервенции. На 29 години започна да си поставя ботокс. Успява да заличи мимическите бръчки и се слага хиалурон в устните. Разбира се, и Кати не пропуска да се постави импланти в гърдите, които скоро ще трябва да смени, тъй като са поставени през 2013 година.

 

Източник:

Вижте още:  Братът на Стоичков емигрира от безпаричие