агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Кирил Петков празнува бронзова сватба в петзвезден хотел

Бронзова сватба ще празнуват Кирил Петков и съпругата му Линда. На 29 април се навършват 22 години от сключването на брака им. Сватбата на премиера и жена му се е състояла през 2000-та година във Ванкувър, Канада, където по онова време двамата живеели, писа Ретро.

Тържеството се провело на брега на океана, а гостите били едва 20 на брой. Сред тях родителите на Петков и Линда, както и нейните сестри с техните половинки. Линда разкрива, че през годините семейството е отбелязвало годишните в най-различни точки на света. И тази година Петков ще спази традицията и планира да изненада жена с кратка почивка, но в България. Специалната за тях дата се пада в петъчен ден и им дава възможност да прекарат романтичен уикенд далеч от столиците, далеч от  ангажиментите на миистър-председателя.

Линда си представя перфектния подарък като спа почивка в любимия и Велинград, където обичат с Петков да отмарят в 5-звезден хотел с минерален басейн джакузита и хамам. За да спазят традицията и да не нарушат късмета в брака съпрузите трябва да се подарят бронзови фигурки за 22-рата годишнина от сключването му, гласи поверието.

Кирил и Линда вече са прескочили най-критичните периоди в семейния живот – първата, третата, петата и петнадесетата  година от брака. И сега обаче се намират в труден етап, най-вече от липсата на Петков у дома.

Източник:

Вижте още:  Докато не се правят на ВИП дами: Силиконки набиват евтини кебапчета!