агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Константинова: Битката е корупцията да се изчисти

Константинова: Битката е корупцията да се изчисти

seo-blog7

Снимка: БГНЕС

Основната ни задача е не хората да обслужват администрацията, а обратното. Това е моята битка – да се изчисти корупцията в държавната администрация. Това каза вицепремиерът Калина Константинова пред Нова тв.

По думите й има различни нередности, които се извършват в административното обслужване – в управлението на имоти, в начина, по който се назначават кадрите и тн.

“Искам да изградя ясна обратна връзка с клиента. Моля всички, които са забелязали някаква нередност, да ми пишат. Администрацията не спазва собствените си правила, които е създала”, каза Константинова.

Вицепремиерът коментира и дали ще се стигне до нови избори.

“Факт е, че, когато влязохме в това управление, смятахме, че най-голямата битка ще е с корупцията. Паралелно с това обаче се борим с енергийната и COVID кризата. Нямахме време за адаптация. Трудностите всъщност сплотяват коалицията. Придържаме се стриктно към коалиционното споразумение”, обясни Калина Константинова.

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  ПП-ДБ отказват участие в кабинета