агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Край на мира във „Фермата“: Гръмовен скандал разтресе ефира

Гръмовен скандал се разрази във „Фермата“, където доскоро цареше мир. Капитанът на баскетболния отбор на Локо София обиди жестоко участничка, тя се разстрои и го заплаши със съд, а останалите претенденти за стоте бона изпаднаха в шок.

seo-blog7

Баскетболистът Радо, който стърчи една глава над конкурентите си, се разлюти, след като миската Симона и домакинята Аксения решиха да ядат от общата дажба без да попитат останалите. „Не съм очаквал такава селтащина!“, отсече той и отприщи вълна от ярост. „Ти си страшен комплексар, не знаеш как да се държиш с една жена! Ти не си мъж. Ти започваш с буквата „п“, разфуча се срещу мускулестия спортист Симона, носителка на титла от конкурса Мис Туризъм Свят в Малайзия и офис мениджър по настоящем. „А ти какво очакваш от мен като мъж, да харесам силикона ти ли? Ти пък си платена!“, наежи се Радо. Бясна, Симона на свой ред го нарече „пикльо“ и „селски бек“, и заплаши да го съди за клевета.

 

Миската не спря дотук. Тя обяви конкуретентите си в стопанството за  „лицемери“, след като те я обвиниха в суета и мързел. „В живота извън фермата съм свикнала хората да съдят за мен само по външния ми вид. Притеснявах се това да не се случи и тук, но, ето, че се случи“, каза разочаровано Симона, която редовно се разхожда по бански из стопанството и демонстрира тунинговани форми.

Източник:

Вижте още:  След 11 години брак: Венета Харизанова се разведе, но остана да живее с бившия си