агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Лъснаха имената на белите робини на Емрах Стораро! (СНИМКИ + Подробно инфо)

Бандата за трафик на проститутки, в която по твърдение на криминалисти участвал и по-малкият син на чалга легендата Тони Стораро – Емрах, е разконспирирана!

seo-blog7

Източник на Alarma.bg осветли главните участници в организираната престъпна група (ОПГ), която прави сериозен кеш с мрежа от проститутки в България и Германия.

Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който Емрах Стораро прибирал процент, смята източникът.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B5%D0%BC%D1%80%D0%B0%D1%85.jpg
Емрах е само на 19, а вече е наясно с бизнеса

 

Схемата била добре маскирана – 19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия във въпросния клуб в Берлин, откъдето си получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

В бордея работела и новата му приятелка Мария С., която се подвизавала с псевдонима Мариа Белла. Емрах се разделил с предишното си гадже Теди Александрова, за да се залюби с леконравна труженичка.

В началото на април плъзна новината, че Белла предлага услуги в сайт за компаньонки, където е описано какви точно „екстри” извършва и срещу каква цена.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BE.jpg

гръцки преводач Добрич

Алберто Маринов Чакалов – Бриганте бил лидер на ОПГ-тата

За тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара в Берлин. Бърза справка във фейсбук профила му показва, че редовно рекламира участията на Емрах в германския бордей. Точно там Емрах се запознава и с новата си изгора, която смени в леглото Теди Александрова.

Всъщност, Алберто Бриганте се оказва лидер на две ОПГ-та – едната банда се занимава с изкарване на пари от проституция, а другата – с тяхното изсветляване.

Вижте още:  След 10 години пауза: „Веселото момиче“ на поп-фолка се завръща

Между другото лъсна и друга новина, че Алберто Маринов Чакалов, който е от родния град на фамилията Стораро – Шумен, е близък приятел и с по-големия син на Тони – Фики Стораро.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg 
Елия Генова

 

Към лагера на труженичките в бордея се причислявали разтропаните „пеперудки” Елиа Генова, Никол Пенчева и Ани Христова. Работата по гръб пък се надзиравала от маман Катя Николова Пенчева, която е… майка на Никол.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%8F-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg

 Маман Катя Пенчева е майка на една от труженичките – Никол

 

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg

 Никол Пенчева

 

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg

 Ани Христова

 

Изкараните с пъшкане в берлинския бордей европачки пък се отчитали пред Красимир Иванов, който го играел и бодигард на развратната бригада.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2.jpg

 Бодигардът-касиер на „пеперудките“ – Красимир Иванов

 

ОЧАКВАЙТЕ продължение – коя е втората банда, чиято задача е да изпира парите от проституция с имената на участниците, както и конкретни сделки с коли и имоти

Източник: