агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Лили Иванова изкара 2 милиона лева за една нощ!

Българите няма да пуснат Лили скоро да слезе от сцената

Изминали са точно 60 години от дебютната поява на кубратския славей на голяма софийска сцена, пише Минаха години. През 1962 г. малката на ръст, но голяма на талант и амбиция медицинска сестра излиза с оркестър „Мелоди“ в сборен концерт в профсъюзния дом на културата „Георги Димитров“ на пл. „Взъраждане“.

Днес това кино е съборетина, но Лили все така крачи на високи токове и с високи изисквания към себе си и хората, с които се представя пред публика.

И отдавна сама пълни най-големите зали и салони в страната.

Хиляди зрители се върнаха в младостта, а младежи се убедиха, че за нейното изкуство възраст няма. Любопитното е, че за вечерта в Арена Армеец най-бързо се изкупиха скъпите пропуски, възлизащи на цена от 250 лева. Почитатели от цялата страна и от чужбина си резервират билети месеци по-рано за събитието.

С концерта си Лили почти повтаря успеха си в същата спортна зала от 2012 г. Тогава тя е първият български изпълнител, дръзнал да опита да я напълни. Над 10 хиляди зрителите я аплодираха и през 2022 г. И тогава, и сега изпълнителката на Камино пуска в продажба сектори зад сцената, които са с по-лоа видимост.

По груби сметки естрадната икона е осребрила най-крупната изява от турнето си в приход, възлизащ на 2 милиона лева.         

Източник:

Вижте още:  Зетят на Слави на косъм от смъртта