агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Лорд Евгени Минчев: DJ Дамян цепи мрака с коланче, Софи облечена в цвят „мусака“ и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

seo-blog7

 

Живкова и Делчев- съвместимост в бижутата

 

Внучката на Тодор Живков и успешен дизайнер Евгения Живкова отново изглежда великолепно. Черното придава на родената под знака на Скорпион бизнесдама великолепие а семплата прическа предупреждава, че тук шега не бива. Бижу, което може да бъде взето  за джобен часовник краси предната част на дрехата. То съвпада по авторитетност с кристалния кръст за модна храброст на виртуоза Делчо Делчев. Прочутият пианист и преподавател по музика, изненадва с бляскаво син панталон на Вивиен Уестууд, който нагоре се боричка с черното , с циповете му. Одобрявам комбинацията тон сюр тон, в която сако, папийонка и риза са в един цвят. Пръстените по Делчев също издават много вкус а престараването би тормозило погледа, ако беше добавен само още един.

 

DJ Дамян цепи мрака с коланче

 

гръцки преводач Добрич

Понякога диджей Дамян ми прилича на Силвена Роу но без перчема. Тук има всякакво сходство на старание без особен резултат. Дрехите са като вземани от щанд на щанд, игнорирайки съветите на модните консултанти. Днес Дамян е в черно- бяло- досадна комбинация, все едно да направиш машъп между Аспарух Лешников и Ъпсурд. Пълен абсурд- казвам ви. Дамян печели с много широта на мисленето, с поведение далеч над повечето му колеги зад пулта. Само черното ципче на бялата ризка е сякаш дизайнерска пощенска кутия във Филиповци. Реверите- ехо от мексиканска вълна, се простират просторно, без да се съобразяват с пропорции или тенденции. Коланчето можеше да има по-скромна катарама, но нали е по- важно какво има под него.

Вижте още:  Извънбрачната дъщеря на Пламен Галев не познава татко си, който изчезна преди тя да се появи на бял свят

 

Софи облечена в цвят „мусака“

 

Като излязла от Хеопсовата пирамида е Софчето с това златисто нещо, което до края на текста ще опитам да дефинирам. Гаджето вика- тя Софка мигар знае какво е „дефинирам“ и надува най- новата  и песен. Виждаш ли, читателю- този плюш, използван безразборно. Той ту замязва на култивиран чувал за картофи, ту нещо фараонско проблясва от него. Ръкавите са като тунела Витиня, само че с четири платна. Черни връзки прорязват горната част, види се, че са за когато Софка напълнее или отслабне. Добрата ми приятелка и надарена певица се е усмихнала с „пълно гърло“ , което малко ме навежда на мисълта, че тя не осъзнава абсурда на облеченото. Но това си е само мое мнение. Показах снимката на нашата домашна помощница и  тя поиска да и дам шивача на Маринова. После се наведе над фурната, където мусаката беше с цвят на това, което Софи е облякла.

 

Малко олио и краставица ще ободрят Щерева

 

Макар да я намирам веща в занаята…с мода, Ваня Щерева все повече ми избелява. И то не защото се размиват очертанията на това талантливо същество, а защото просто е в бяло. Бела съм, бела юначе, че и повече… Ваня е бела чак до козирката. Сакото, като прясна преспа, пресипнало се стича по певицата, докато не припадне в скута и. Там я очаква бял панталон и нали не се съмнявате- бяло поло. Гаджето ми се обажда, че бялото било много на мода, иначе защо дядо Мраз щял да има бяла брада. Вече е скъпо да се хвърлят краставици, затова се въздържах. Като казах краставици, сетих се, че ако настържем такава върху Щерева, ще се получи любезен таратор, но то и олио трябва, ще се разоря хранително.

Вижте още:  Жената на Антон Радичев призна за връзката му с Парцалев: Имало е наистина някаква история между тях, но тя е в миналото (Актьорите делили обща квартира)

 

Нелина и Жоро- О, Любенов, о нрави…

 

Баба Марта бързала, първо на Нелина червено и бяло вързала. Ще кажа направо, че не си представям попфолк легенда облечена като закупчик, но нека си остане между нас. Намирам този избор за много отчаян, той се отърква о стената на стари класни стаи, когато усещаме първите любовни трепети. Тогава правим модни глупости. Ако пък не си учителка а само третокласник, това си е естетически провал. Нелина харесвам когато е в синьо или жълто. Жоро Любенов пък, все го избива на началник отдел ОТК. Сивият костюм на ситни карета ми напомня на кариран лист за писане в първи клас. Платът също не ми се чини надежден, бялата ризка е последното което британски телевизионен водещ би сложил. Може би само Пиърс Морган, но виждате и с него какво стана. И пак кърпичка в малкото джобче, направо не е за вярване, че Жорко се е подал на този стил. А ръцете ти , Гълъбо, ръцете ти…Та са допрени като за молитва, но и леко като на Благовеста Карнобатлова- Добрева, докато пее „Моята малка градинка“. О, Любенов, о нрави…

Източник: