агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Любимата метреса на Васил Божков стяга сватбата на брат си

Тежка сватба се задава в семейството на скандалната Лилана, сочената за приближена до укриващия се в Дубай Васил Божков.

seo-blog7

Тя ще жени брат си  Александър по-известен Като бийтбоксърът Скилър. Той предложил брак на приятелката си Цветина с пръстен с голям камък и класическа кръгла форма. Вероятно сватбата на Скилър и Цветина ще е догодина, а кума май ще бъде самата Лилана, тъй като с брат й си изключително близки. Скилър и гаджето му са заедно от 10 години, като сексапилната брюнетка се опитва да пробие в музикалния бизнес.

Повече от 10 години мацката работи като модел, занимавала се с онлайн журналистика. Има няколко корони от конкурси за красота. Завършва журналистика и гръцка филология. В момента бъдещата родственица на Лилана върти онлайн продажба на дамски чанти.

През пролетта на 2020 година Александър Деянов,  Лилана и нейният съдружник Мартин Димитров бяха задържани за злоупотреба с европейски пари по програма иновации и конкурентноспособност, както и за заплахи към длъжностни лица от Агенция „Пътна инфраструктура“. Още от самото начало разследващите търсеха доказателства, с които да установят връзката между Лилана и Васил Божков, който по това време беше избягал в Дубай. В публичното  пространство години се говори, че певицата е особено близка с хазартния бос и имена той стои зад фирмата „Телетол“, която беше кандидат за оператор на тол системата в страната. Лилана  лежа 4 месеца в ареста, а брат й Скилър беше освободен срещу парична гаранция от 100 хиляди лева.

 

Източник:

Вижте още:  Дъщерята на Митко Цонев случи на мъж милионер