агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Маноил Манев: Предупредихме бежанците за сирените по Telegram

Маноил Манев: Предупредихме бежанците за сирените по Telegram

Снимка: БГНЕС

“Скоро ще засвирят сирените за почит към Ботев, а мнозина от украинците ще ги свързват със сирените за въздушна атака. Трябваше да им се обясни, че това е почит към български герои. Ние влязохме в контакт с всички представители на бежанците и “Телеграм” каналите и написахме съобщения, че това са сирени за почит, а те ни казаха, че ако не ги бяхме предупредили, са щели да търсят бомбоубежища”. Това заяви депутатът от ГЕРБ – СДС Маноил Манев по Nova News.

По думите му представителите на украинските мигранти трябва да видят, че на властта въобще не им е до тях и не ги интересува какво се случва с тях. “Вместо да има разпределителни центрове на влизане в България и да бъдат настанени трайно, така че да могат да устройват живота си, бяха настанени в хотели. Септември месец ще трябва да връщаме бежанците по големите градове, за да продължат живота си и децата им да ходят на училище. Всичко това не е минало през ума на Константинова и Петков”, смята той.

Източник:

Вижте още:  Микробус с 34 мигранти катастрофира край Приморско